Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی مدیرعامل شرکت «ب گ» مهندسان ناظر را دلیل درخواست از متقاضیان مسکن مهر برای واریز ۹۸۵ هزار تومان به حساب شخصی اعلام کرده که رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران این ادعا را تکذیب کرد. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی روزهای اخیر تعدادی از متقاضیان مسکن مهر پردیس (فاز 11) در تماس با خبرگزاری تسنیم از درخواست یکی از شرکت‌های خدمات ‌رسان گاز این فاز برای واریز 985 هزار تومان جهت تاییدیه‌های مربوط به انشعاب گاز واحد خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیگیری‌های صورت گرفته به اینجا ختم شد که مدیرعامل شرکت خدمات‌رسان حوزه گاز پول درخواستی از متاقضیان را برای ناظران نظام مهندسی ساختمان جهت تاییدیه گاز اعلام کرد. پولی که متقاضیان باید به شماره کارت شخصی مدیرعامل شرکت مذکور واریز کنند!

ناصر باقی‌نژاد بخشایش دیروز در این‌باره به تسنیم گفت: برای نصب انشعاب و کنتور گاز سیستم رایگان داریم و در صورت حضور تمام ساکنان یک بلوک برای نصب کنتور گاز و مسائل مربوط به آن هیچ پولی از مالکان مسکن مهر دریافت نمی‌کنیم.

وی افزود:‌این در حالی است که برخی واحدهای مسکن مهر را سال 95 تحویل داده‌ایم، اما مالکان این واحدها برای انجام امور مربوط به نصب کنتور گاز مراجعه نکرده‌اند و این مسئله جزو قرارداد ما با شرکت ترکیه‌ای کوزو نبوده است.

وی ادامه داد: به همین دلیل هم ناظران نظام مهندسی ساختمان بعضا تا 30 بار نیز برای تایید کنتور گاز به بلوک‌ها مراجعه می‌کنند که این موضوع هزینه‌های بالایی را به دنبال دارد و خارج از تعهد ماست. هزینه 985 هزار تومانی نیز بیشتر مربوط به دلالانی و افرادی است که به هر دلیلی برای تحویل واحدهای خود اقدام نکرده‌اند و واحدها را از سال 95 به بعد واحد برای افزایش قیمت خالی گذاشته‌اند.

به گزارش تسنیم، به نظر می‌رسد اظهارات بخشایش چندان با واقعیت‌های اعلام شده از سوی متقاضیان همخوانی ندارد. یکی از متقاضیان مسکن مهر پردیس (فاز 11) با تاکید بر این‌که موعد تحویل واحد من آذرماه سال گذشته بود به خبرنگار تسنیم، گفت: آذر پارسال برای تحویل واحد مراجعه کردیم اما، آپارتمان دارای ایرداتی بود که باید رفع می‌شد.

وی ادامه داد: این ایرادات بعد از بیش از 4 ماه برطرف شده و طی هفته گذشته برای تحویل واحد مراجعه کردم که عنوان شد باید 985 هزار تومان جهت تاییدیه گاز پرداخت کنم. این در حالی است که از متقاضیان مسکن مهر پردیس بر  اساس قراردادهای 5 برگی برای انشعاب و کنتور گاز 250 هزار تومان دریافت شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران نیز در این‌باره به خبرنگار تسنیم، گفت: بر اساس تفاهمنامه‌ای که سازمان حدود 12 سال قبل با اداره گاز دارد، کارهای مربوطه را مهندسان ناظر عضو سازمان نظام مهندسی انجام می‌دهند.

سعید سعیدیان افزود: برای این کار نیز فرم شماره یک از سوی اداره گاز به نظام مهندسی ارسال شده و مهندسان تاسیساتی که در این رابطه آموزش‌های لازم را دیده‌اند،‌ تاییدیه گاز را انجام می‌دهند.

وی در خصوص درخواست واریز 985 هزار تومان بنا بر خواسته نظام مهندسی برای تاییدیه گاز نیست، گفت: مهندسان ما برای انجام امور مربوط به تاییدیه گاز حق‌الزحمه ناچیزی را دریافت می‌کنند و دریافت مبلغ 985 هزار تومان برای این کار را تکذیب می‌کنم.

دریافت هزینه یک میلیون تومانی نصب کنتور گاز مسکن مهر از دلالاندرخواست یک میلیون تومانی برای نصب کنتور گاز مسکن مهر فاز 11 پردیسدریافت "پول زور" از متقاضیان مسکن مهر"پول زور" کار دست پیمانکار مسکن مهر داد/عمران پردیس شکایت کرد

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مسکن مهر پردیس سازمان نظام مهندسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسکن مهر پردیس سازمان نظام مهندسی مسکن مهر پردیس سازمان نظام مهندسی متقاضیان مسکن مهر سازمان نظام مهندسی مسکن مهر پردیس نصب کنتور گاز تاییدیه گاز هزار تومان تحویل واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی

فرارو-  هزینه ساخت واحد‌های مسکن ملی، از زمان به زمین خوردن کلنگ اولین واحد تا حالا تقریبا ۲.۵ برابر شده است.

به گزارش فرارو؛ طرح نهضت ملی مسکن سه سال پیش وارد ادبیات اقتصادی و اجتماعی کشور شد. قرار بر این بود که دولت سیزدهم ظرف چهار سال، چهار میلیون مسکن بسازد. همزمان با تردیدها درباره توانایی دولت در عمل به این وعده بزرگ، نگرانی‌هایی درباره آورده متقاضیان به وجود آمد. سه سال از طرح وعده ساخت چهار میلیون مسکن گذشته و متقاضیان فعلا متوجه شده‌اند هزینه ساخت مسکن ملی از حدود چهار تا شش میلیون به ۱۰ میلیون تومان رسیده است.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت اول

 تعدادی از پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن، پیشرفت چشمگیری دارند و دولت مدعی است تعدادی دیگر را با سرعت جلو می‌برد. برای افزایش سرعت بیشتر از بقیه طرح‌ها کمک گرفته‌اند و تقریبا هر ساختمان نیمه‌کاره‌ای را به آمار طرح نهضت ملی مسکن اضافه کرده‌اند. زمان عامل دیگری است که به ضرر متقاضیان پیش می‌رود. وقتی برای اولین بار حرف از نهضت ملی مسکن به میان آمد، هزینه ساخت هر متر خانه در نهضت ملی مسکن بین چهار تا شش میلیون تومان بود برآورد شده بود. ساخت خانه ۸۰ متری در این حالت حداکثر، ۴۸۰ میلیون تومان تمام خرج برمی‌داشت.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت دوم

هزینه ساخت مسکن ملی براساس هر مترمربع محاسبه می‌شود. عدد نهایی را به‌عنوان مترومعیار برنامه‌ریزی در نظر می‌گیرند اما هیولای تورم بدون رحم و مروت برنامه‌ریزی‌های مربوط به ساخت و پیشبرد پروژه های مسکونی را به هم می‌زند.

هزینه ساخت مسکن ملی، شهریور سال قبل به گفته معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی برای هر مترمربع به ۷.۵ تا هشت میلیون تومان رسید.  ناگفته نماند به این رقم باید هزینه‌های آماده‌سازی و محوطه‌سازی هم اضافه می‌شود. با این‌حال اگر همان رقم هشت میلیون تومان را در نظر بگیریم، ساخت یک خانه ۸۰ متری، شهریور پارسال به‌ طور متوسط ۶۴۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت سوم

تورم در شروع سال ۱۴۰۳ با سرعت کمتری حرکت می‌کند. پیش‌بینی‌ها خوشبینانه حاکی از این است که سرعت تورم در ادامه راه کمتر خواهد شد اما همین الان مقامات دولتی می‌گویند متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در قالب پروژه‌های مسکن ملی، تا عدد ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و بر فرض اگر بخواهیم برنامه‌ریزی تا آخر سال را با همین مقیاس ببنیدیم، ساخت خانه ۸۰ متری با رشد ۲.۵ برابری  به نسبت سال ۱۴۰۱ حالا حدود ب۸۰۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

نکته امیدوارکننده این است که مسئولان پروژه‌های مسکن ملی، امیدوار هستند به‌خاطر عمده‌سازی و حضور تعاونی‌ها، هزینه ساخت هر مترمربع را ۳۰ درصد پایین بیاورند.

متقاضیان بلاتکلیف ماندند

هزینه ساخت هرمترمربع مسکن در قالب طرح مسکن ملی ظرف سه سال، ۲.۵ برابر شده است. از حالا به بعد هم هر میزان تعلل در اجرای پروژه‌ها باعث تاثیر‌گذاری بیشتر تورم می‌شود و متقاضی ناچار است تاوان بدهد. در حال حاضر  تامین آورده بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان برای متقاضیانی که اکثرا حداقلی‌بگیر هستند، دشوار است. در عین حال وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده‌اند متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر دو ماه یکبار، ۴۰ میلیون تومان وجه واریز کنند.

متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، با طرح موضوعاتی از این دست بیشتر از قبل احساس بلاتکلیفی می‌کیند. قانون می‌گوید اگر در پرداخت اقساط تعلل کنند، در نهایت متقاضی دیگری جایشان را می‌گیرد.

نهضت ملی مسکن چیست؟

یکی از شعارهای اصلی دولت رئیسی خانه‌دار کردن اقشار کم‌درآمد بود. طرح نهضت ملی مسکن هم برای تحقق همین وعده در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت. دولت وعده داد چهار میلیون مسکن طی چهار سال بسازد؛ این یعنی سالی یک میلیون مسکن. اما این طرح با چالش‌هایی همراه بود؛ از نامعلوم بودن منبع تامین‌کننده هزینه طرح تا همکاری نکردن بانک‌ها. چالش‌هایی که زمان تحویل خانه به مردم را با وقفه روبه‌رو می‌کرد. در نهایت وزیر جدید حقایق مطرح شده درباره این طرح را پذیرفت و به هنگام قبول مسئولیت اعلام کرد که هزینه ساخت چهار میلیون مسکن دو برابر بودجه ۱۴۰۱ است و بنابراین قرار شد سناریوهای جدیدی در پیش گرفته شود.

اگر هم بخواهیم بدانیم طرح نهضت ملی مسکن چه فرقی با پروژه مسکن مهر دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد دارد، باید گفت در این طرح زمین ۹۹ ساله باید در اختیار تمام مردم قرار بگیرد اما در مسکن مهر خبری از این تعهد نبود.

ثبت‌نام در طرح ملی مسکن هم شرایطی دارد که در این نوشتار به شکل کوتاه به آنها اشاره می‌شود. متقاضی باید متاهل باشد و در صورتی که مجرد است باید یکسری قوانین را رعایت کند. متقاضی نباید از هیچ‌گونه تسهیلات دولتی،‌ امکانات اداری و طرح‌های سازمانی جهت خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد. افراد باید، بومی شهر ثبت‌نامی باشند. هیچ ملک مسکونی از سال ۱۳۸۴ به بعد نباید به ‌نام شخص ثبت‌نام‌کننده باشد. فرد باید بتواند اقساط وام مسکن ملی را بپردازد و مبالغ را سر موعد مقرر واریز کند. متقاضی نباید درگیر پرونده مالی مثل چک برگشتی باشد.

دیگر خبرها

  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • افزایش مدت زمان آورده متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در سمنان
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن