Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که برخی مالکان مسکن مهر شهر جدید پردیس، به منظور دریافت کنتور گاز با مشکل مواجه ‌شده‌اند، مدیرعامل شهر جدید پردیس ضمن توضیح درباره علل این موضوع، از تلاش این شرکت برای برطرف شدن آن خبر می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، همزمان با آغاز ساخت 4.2 میلیون واحد مسکونی در قالب پروژه‌ مسکن مهر، احداث 13 هزار واحد مسکونی در شهرجدید پردیس آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد واحد مسکونی شهر جدید پردیس در دو مقطع افزایش یافت و در حال حاضر عملیات ساخت 82 هزار واحد مسکن مهر در این شهر پیگیری می‌شود. با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی مسئولین مرتبط، تاکنون 45 هزار واحد مسکونی از مسکن مهر پردیس افتتاح شده و از این تعداد 37 هزار واحد مسکونی به مالک تحویل داده شده است. با این وجود، ابهاماتی در زمینه نحوه تحویل واحدهای مسکن مهر پردیس به مردم وجود دارد که در این گزارش به بررسی آنها پرداخته ایم:

*ابهام در نحوه دریافت کنتور گاز واحدهای مسکن مهر پردیس 

به گزارش فارس، یکی از مشکلات مرتبط با نحوه تحویل واحدهای مسکونی به مردم، مسئله تعیین و تکلیف انشعاب تاسیسات نظیر انشعاب گاز و برق است. در همین راستا، مالک یکی از واحدهای مسکن مهر پردیس که به تازگی موفق به تحویل گرفتن واحد خود شده است، به خبرنگار فارس گفت: «پس از اینکه شرکت عمران شهر جدید پردیس به ما اعلام کرد که واحد مسکونی آماده تحویل شده است، از واحد مسکونی مذکور بازدید و مشاهده کردیم هنوز هیچکدام از انشعابات گاز و برق آن برقرار نشده و حداقل تا چند ماه دیگر، این واحد قابل سکونت نخواهد بود».

این شخص با اشاره به مشکلات و هزینه‌های موجود در حوزه تایید سلامت انشعاب گاز و تحویل کنتور، افزود: «در شرایطی که شرکت عمران شهر جدید پردیس موظف به پرداخت هزینه تایید و تحویل کنتور است، این هزینه به مردم تحمیل شده و هزینه حضور مهندس ناظر برای چک کردن انشعابات و اعطای مجوز دریافت کنتور گاز نیز به عهده مردم گذاشته شده است».

*توضیحات مدیرعامل شرکت عمران پردیس درباره هزینه نصب کنتور گاز

مهدی هدایت مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره این موضوع گفت: «نصب انشعابات گاز با نصب کنتور گاز متفاوت است. در حال حاضر نصب تمامی انشعاب تاسیسات مورد نیاز واحد مسکونی نظیر انشعاب آب، برق و گاز بر عهده شرکت عمران شهر جدید پردیس بوده و هیچ واحد مسکونی بدون دارا بودن انشعاب تاسیسات تحویل مالک نشده است».

هدایت درباره هزینه دریافت مجوز نصب کنتور افزود: «مقدمات نصب کنتور مرتبط با انشعابات می‌بایست توسط مالک واحد مسکونی مربوطه انجام شود، زیرا کنتور تاسیسات باید به نام شخص حقیقی مالک باشد. در این حوزه با توجه به پرداختی‌های شرکت عمران شهر جدید پردیس به سازمان‌های مربوطه، نیازی به پرداخت هزینه توسط مالک برای دریافت کنتور انشعابات وجود ندارد».

*هزینه حضور ناظر برای اعطای مجوز کنتور گاز برعهده شرکت عمران پردیس نیست

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در توضیح علت اخذ هزینه از مردم علی رغم پرداخت شرکت عمران پردیس به سازمان‌های مرتبط با تاسیسات گفت: «مطابق توافق صورت گرفته، ناظر برای تایید انشعابات و اعطای مجوز نصب کنتور گاز، موظف به یک بار حضور در هر بلوک است. در صورتیکه مالک واحد مسکن مهر به موقع برای تحویل‌گرفتن واحد خود اقدام نکرده و در زمان مراجعه ناظر به بلوک تاییدیه مذکور را نگرفته باشد، موظف به پرداخت هزینه ایاب و ذهاب ناظر به منظور مراجعه چندباره به واحد مسکونی است، زیرا مهندس ناظر متعهد به یک بار حضور برای تایید است».

هدایت در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اقدامات مدنظر شرکت عمران شهرهای جدید به منظور کاهش هزینه‌های دریافت تاییدیه کنتور و تسهیل شرایط دریافت واحدهای مسکونی توسط مردم، بیان کرد: «با توجه به مشکلات پیش آمده در این حوزه، شرکت عمران شهر جدید پردیس در حال رایزنی با سازمان‌های مربوطه برای تسهیل شرایط مالکین و کاهش و تثبیت هزینه‌ها به منظور حضور مهندس ناظر برای تایید در مراتب دوم و سوم است».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن مهر پردیس گاز شرکت عمران شرکت عمران شهر جدید پردیس شهر جدید پردیس دریافت کنتور گاز شرکت عمران پردیس مسکن مهر پردیس واحد مسکونی نصب کنتور هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • اجرای ۲ میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر