Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که برخی مالکان مسکن مهر شهر جدید پردیس، به منظور دریافت کنتور گاز با مشکل مواجه شده‌اند، مدیرعامل شهر جدید پردیس ضمن توضیح درباره علل این موضوع، از تلاش این شرکت برای برطرف شدن آن خبر می‌دهد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز ساخت ۴.۲ میلیون واحد مسکونی در قالب پروژه مسکن مهر، احداث ۱۳ هزار واحد مسکونی در شهرجدید پردیس آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد واحد مسکونی شهر جدید پردیس در دو مقطع افزایش یافت و در حال حاضر عملیات ساخت ۸۲ هزار واحد مسکن مهر در این شهر پیگیری می‌شود. با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی مسئولین مرتبط، تاکنون ۴۵ هزار واحد مسکونی از مسکن مهر پردیس افتتاح شده و از این تعداد ۳۷ هزار واحد مسکونی به مالک تحویل داده شده است. با این وجود، ابهاماتی در زمینه نحوه تحویل واحد‌های مسکن مهر پردیس به مردم وجود دارد که در این گزارش به بررسی آن‌ها پرداخته ایم:
*ابهام در نحوه دریافت کنتور گاز واحد‌های مسکن مهر پردیس
یکی از مشکلات مرتبط با نحوه تحویل واحد‌های مسکونی به مردم، مسئله تعیین و تکلیف انشعاب تاسیسات نظیر انشعاب گاز و برق است. در همین راستا، مالک یکی از واحد‌های مسکن مهر پردیس که به تازگی موفق به تحویل گرفتن واحد خود شده است، گفت: «پس از اینکه شرکت عمران شهر جدید پردیس به ما اعلام کرد که واحد مسکونی آماده تحویل شده است، از واحد مسکونی مذکور بازدید و مشاهده کردیم هنوز هیچکدام از انشعابات گاز و برق آن برقرار نشده و حداقل تا چند ماه دیگر، این واحد قابل سکونت نخواهد بود».

این شخص با اشاره به مشکلات و هزینه‌های موجود در حوزه تایید سلامت انشعاب گاز و تحویل کنتور، افزود: «در شرایطی که شرکت عمران شهر جدید پردیس موظف به پرداخت هزینه تایید و تحویل کنتور است، این هزینه به مردم تحمیل شده و هزینه حضور مهندس ناظر برای چک کردن انشعابات و اعطای مجوز دریافت کنتور گاز نیز به عهده مردم گذاشته شده است».
*توضیحات مدیرعامل شرکت عمران پردیس درباره هزینه نصب کنتور گاز
مهدی هدایت مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس درباره این موضوع گفت: «نصب انشعابات گاز با نصب کنتور گاز متفاوت است. در حال حاضر نصب تمامی انشعاب تاسیسات مورد نیاز واحد مسکونی نظیر انشعاب آب، برق و گاز بر عهده شرکت عمران شهر جدید پردیس بوده و هیچ واحد مسکونی بدون دارا بودن انشعاب تاسیسات تحویل مالک نشده است».

هدایت درباره هزینه دریافت مجوز نصب کنتور افزود: «مقدمات نصب کنتور مرتبط با انشعابات می‌بایست توسط مالک واحد مسکونی مربوطه انجام شود، زیرا کنتور تاسیسات باید به نام شخص حقیقی مالک باشد. در این حوزه با توجه به پرداختی‌های شرکت عمران شهر جدید پردیس به سازمان‌های مربوطه، نیازی به پرداخت هزینه توسط مالک برای دریافت کنتور انشعابات وجود ندارد».
*هزینه حضور ناظر برای اعطای مجوز کنتور گاز برعهده شرکت عمران پردیس نیست
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در توضیح علت اخذ هزینه از مردم علی رغم پرداخت شرکت عمران پردیس به سازمان‌های مرتبط با تاسیسات گفت: «مطابق توافق صورت گرفته، ناظر برای تایید انشعابات و اعطای مجوز نصب کنتور گاز، موظف به یک بار حضور در هر بلوک است. در صورتیکه مالک واحد مسکن مهر به موقع برای تحویل‌گرفتن واحد خود اقدام نکرده و در زمان مراجعه ناظر به بلوک تاییدیه مذکور را نگرفته باشد، موظف به پرداخت هزینه ایاب و ذهاب ناظر به منظور مراجعه چندباره به واحد مسکونی است، زیرا مهندس ناظر متعهد به یک بار حضور برای تایید است».

هدایت در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات مدنظر شرکت عمران شهر‌های جدید به منظور کاهش هزینه‌های دریافت تاییدیه کنتور و تسهیل شرایط دریافت واحد‌های مسکونی توسط مردم، بیان کرد: «با توجه به مشکلات پیش آمده در این حوزه، شرکت عمران شهر جدید پردیس در حال رایزنی با سازمان‌های مربوطه برای تسهیل شرایط مالکین و کاهش و تثبیت هزینه‌ها به منظور حضور مهندس ناظر برای تایید در مراتب دوم و سوم است». منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واحد های مسکن مهر پردیس تحویل واحد های مسکونی شرکت عمران شهر جدید پردیس واحد های مسکن مهر پردیس شهر جدید پردیس دریافت کنتور گاز واحد مسکونی هزار واحد نصب کنتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • اجرای ۲ میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان