Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در ایستگاه‌های گاز با فشار بالا، به دلیل اینکه کنتور توربینی موجود برای اندازه گیری حجم مصرفی گاز به تنهایی نمیتواند مقدار مصرف گاز را اندازه گیری کند، از تصحیح کننده برای محاسبه دقیق گاز مصرفی استفاده میشود.

محمدعلی قادری عضو هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان با اشاره به این که دستگاه تصحیح کننده در صنایع نفت و گاز کاربرد زیادی دارد، گفت: تصحیح کننده دما و فشار گاز، یک مبدل حجم گاز است که حجم گاز را در شرایط پایه براساس حجم در شرایط اندازه‌گیری که شامل دما، فشار و ضریب تراکم پذیری است را محاسبه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: لازم است برای کلیه ایستگاه های تقلیل فشار گاز شهری، روستایی، واحدهای صنعتی و جایگاه های گاز طبیعی دستگاه های تصحیح کننده دما و فشار تهیه شده و بر روی کنتورهای توربینی نصب شود.

قادری خاطر نشان کرد: وقتی فشار و دمای گازها با نوسان همراه باشد، به همان نسبت نیز حجم گاز تغییر می ‌کند و کنتور توربینی، از طریق عامل سرعت به این معنا که از طریق برخورد جریان گاز با یک چرخ پره ‌دار و شمردن تعداد دفعات چرخش، حجم گاز عبوری را اندازه‌گیری می ‌کند. در تصحیح کننده ها، از برد الکترونیکی استفاده شده است که به وسیله حس‌ گرهایی که در بخش فشار و دما وجود دارد، برای استاندارد کردن حجم گاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: نمایش حجم اندازه گیری شده توسط کنتور، اندازه گیری دما و فشار گاز، محاسبه ضریب تراکم پذیری، محاسبه دبی جریان گاز، نمایش داده های اندازه گیری و محاسبه شده، مدیریت آلارم، مدیریت بانک اطلاعاتی، کانال های ارتباطی متعدد برای عملیات محلی و از راه دور، ورودی و خروجی های دو حالته از جمله مزایای تصحیح کننده تولید شده در داخل کشور است.

مدیر شرکت ادامه داد: به صورت کلی در ایستگاه های گاز با فشار بالا یا ایستگاه های گاز مصرف کنندگان عمده و صنعتی گاز طبیعی، به دلیل اینکه کنتور توربینی موجود برای اندازه گیری حجم مصرفی گاز به تنهایی نمی تواند مقدار مصرف گاز را اندازه گیری کند، شرکت گاز از تصحیح کننده برای محاسبه دقیق گاز مصرفی استفاده می کند.

وی افزود: تصحیح کننده با اندازه گیری ممتد فشار و دمای گاز و با شمارش پالس کنتور مقدار مصرف دقیق گاز را محاسبه و بر مبنای آن قبض گاز مصرفی مشترک صادر می شود.

این مدیر حوزه دانش بنیان با اشاره به این که تصحیح کننده تولید شده در داخل کشور به مراتب ارزان تر از نمونه خارجی است، توضیح داد: علاوه بر صرفه اقتصادی بواسطه استفاده از تصحیح کننده داخلی، تاکنون حدود ۲۰ فرصت شغلی نیز به صورت مستقیم ایجاد شده است که می تواند به مراتب نیز با استفاده از تصحیح کننده داخلی توسعه یابد.

کد خبر 5480534 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: گاز شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری حمله روسیه به اوکراین اینترنت آمازون تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان گوگل فناوری فضایی تراشه روسیه فناوری نانو ایستگاه فضایی بین المللی تصحیح کننده اندازه گیری گاز مصرف حجم گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم

ایسنا/کرمان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: در این دولت با همه کمبودهایی که وجود دارد ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در کشور راه‌اندازی و ۳۰۰۰ پروژه بهداشتی راه افتاده است.

دکتر بهروز رحیمی،معاون وزیر بهداشت، ۱۱ اردیبهشت ماه در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: در این دولت با همه کمبودهایی که وجود دارد ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در کشور راه‌اندازی و ۳۰۰۰ پروژه بهداشتی راه افتاده است.

وی افزود: باید امیدآفرینی کنیم و خدمات انجام شده اطلاع رسانی شود.

رحیمی یکی از ظرفیت‌های خوب استان کرمان را وجود خیران حوزه سلامت عنوان کرد که باید قدردان تلاش‌های آنان بود.

معاون وزیر بهداشت به ثروتمند بودن استان کرمان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: باید با مسئولیت اجتماعی که داریم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی در پایان با اشاره به مطالب مطرح شده در این نشست گفت: حتما برای کمبود نیروی انسانی دانشگاه طراحی جدید انجام خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در سفر یک روز خود به کرمان، از ساختمان در حال ساخت مرکز پت اسکن (تشخیص زودهنگام و کمک به درمان بیماران سرطانی) بازدید کرد.

این مرکز با زیربنای ۵۰۰۰ متر مربع در حال ساخت است.

 رحیمی همچنین از خوابگاه ۶۰۰ نفری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.

این خوابگاه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با زیربنای ۷۵۰۰ متر مربع و با اعتبار ۱۴۰میلیارد تومان در حال ساخت است.

به گزارش ایسنا، ساختمان جدید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با حضور دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افتتاح شد.

این ساختمان با اعتبار  ۱۴۰۰میلیارد ریال و زیربنایی بیش از ۴۸۰۰ مترمربع احداث شده است.

بنابراین گزارش، رحیمی همچنین با حضور در گلزار شهدای کرمان، یاد و خاطره مجاهدت‌های شهیدان به ویژه سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت.

معاون وزیر بهداشت همچنین مزار ریحانه سلطانی نژاد، دختر کاپشن صورتی از شهدای حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان را زیارت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند
  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم